Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

BY DE LINDE nieuwe label van Meubelfabriek De Linde

Toine v/d Heuvel ontwerpt LIKE color collection

Meubelfabriek De Linde lanceert onder het label BY DE LINDE een nieuwe collectie meubelen: de LIKE color collection. Deze is ontworpen door Toine van den Heuvel. Volgens directeur Tom van der Linden is de collectie gemaakt voor een nieuwe generatie gebruikers die zich herkennen in een modern interieur. “Het is een simpele doch doeltreffende collectie. Tijdens het ontwikkelen van het product reageerden negen van de tien mensen er enthousiast op”, aldus Tom, die het bedrijf sinds 2011 samen met Nicky van Schijndel runt. Laatstgenoemde heeft de dagelijkse leiding in de fabriek, Tom is vooral achter de schermen actief, houdt zich onder andere bezig met de verkoop en bezoekt in die hoedanigheid projectontwikkelaars, winkeliers etc.

Meubelfabriek De Linde fabriceert al meer dan 30 jaar eiken meubels. De vader van Tom richtte het bedrijf op. “We zijn een groothandel die authentieke meubels produceert en naar de tussenhandel levert. Onder het nieuwe label ‘BY DE LINDE’ voeren we een modernisering door, zonder afbreuk te doen aan de reeds bestaande collectie eiken meubelen.”


Deze bestaat anno 2018 uit stoelen, tafels, ledikanten en overige slaapkamermeubels. Het produceren van meubelen op maat is geen probleem voor familiebedrijf De Linde. Tevens bevat de collectie matrassen, toppers, bedbodems en zorgbedden. De productie van de meubels vindt plaats in de fabriek in Volkel. De collectie zijn te vinden in winkels in Nederland, België en Duitsland.

De nieuwe collectie ‘LIKE color collection’ ziet er fris en modern uit. Door de gebruikte kleuren is deze makkelijk te combineren met andere meubelen. Volgens Tom zijn de nieuwe meubelen breed inzetbaar, van scholen en kantoren tot bij de consument thuis. Ontwerper Toine van den Heuvel ontving internationale erkenning voor zijn ontwerpen voor gerenommeerde merken. Zijn stijl kenmerkt zich vanuit zijn visie dat vorm ontstaat vanuit de functionaliteit. Zijn ontwerpen zijn modern, stijlvol en praktisch.

Alle meubels worden in eigen spuiterij afgewerkt. De mogelijkheden hierin zijn zeer uitgebreid. Eén van de kleurencollecties die De Linde beheerst is het CBM collectief. Om de klant nog beter tot dienst te zijn, hanteert De Linde nog een eigen kleurencollectie. Maar ook kleuren naar kleurstaal en RAL kleuren behoren tot de mogelijkheden. Dit alles maakt het aanbod zeer compleet.

De algemene levertijden bedragen vier tot zes weken. Het aanbod in seniorenledikanten, nachtkastjes, matrassen, toppers, bedbodems en zorgbedden is binnen op aanvraag nog sneller geleverd, ongeacht de afmeting van het ledikant. Op de collectie stoelen en tafels is de levertijd ongeveer vier weken.

Meer informatie:
BY THE LINDE
Jochem De Wildstraat 3
5408 RT Volkel
Tel: 0413 27 30 20
www.bydelinde.nl
info@bydelinde.nl

Tom van der Linden
Mob: 06 46 331 999


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven