Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Voor gebruik zowel op de wal als het water

Zelfvoorzienende caravanboot te water gelaten

Het in Duitsland gevestigde Departure One heeft een volledig zelfvoorzienende caravanboot ontworpen. Het ontwerp combineert een caravan en gemotoriseerde woonboot in één voertuig en biedt meerdere mogelijkheden voor gebruik zowel aan wal als op het water. Het is een perfecte oplossing voor mensen die de vrijheid en onafhankelijkheid waarderen en naar verscheidenheid streven tijdens het reizen. 

De caravanboot is gebouwd met een zeewaterbestendig aluminium romp. De boot biedt plaats aan vier personen, heeft twee eenpersoonsbedden in de boeg met andere slaapruimtes in de woonkamer door de zithoek om te vormen. Er is ook een kleine douche en een wastafel die zich net achter het slaapgedeelte bevindt. Een kast biedt ruimte voor kleding en uitrusting. De keuken beschikt over een gootsteen, een magnetron, een koelkast, een kookplaat en opslag.  

Het stuurwiel bevindt zich net voor de boeg, met enorme panoramische ramen aan de voorzijde met een vleugeldeur om toegang naar binnen en naar buiten mogelijk te maken. Bovenop de boot is een dakterras voorzien van stoelen en zonne-energie.

Bootdetails: 7,8 meter lang, 2,5 meter hoog, diepgang van 0,28 meter. 
Trailerdetails: lengte 9 meter, 2,5 meter breed. 

In 1968 werden de eerste Caravanboats gelanceerd in Engeland en Australië. Alle ervaringen en concepten zijn verwerkt in de Departure One en is ontwikkeld tot een modern duurzaam product.Meer informatie en prijzen:
Caravanboot
www.caravanboat.de


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven