Len de Koster, directeur ETC Design Center Europe:

"We gaan voor meerdere aanbieders, willen als wooninspiratiecentrum zo divers mogelijk zijn"

Het gaat goed in het ETC Design Center Europe. Op korte en de wat langere termijn staat er van alles op de agenda dat het aantal bezoekers aan het ruim 15.000 m2 grote wooninspiratiecentrum voor het hogere segment ten goede zal komen. De circa honderd verschillende exposanten, die samen goed zijn voor meer dan 500 verschillende merken, kunnen verschillende veranderingen tegemoet zien.

Directeur Len de Koster en managing director Ditte Kolijn van ETC.

Terwijl buiten donkere wolken voorbij drijven lijkt in het ETC het licht volop te schijnen. Op deze ochtend spreken we directeur Len de Koster en managing director Ditte Kolijn. Laatstgenoemde is niet alleen opgetogen dat het gips van haar pols mag - nadat ze die na een ongelukkige val in haar eigen woning vlak voordat ze op vakantie ging had gebroken - nee, Ditte is ook blij om aan te kunnen kondigen dat het ETC in het komende jaar uitgebreid wordt met een keukenleverancier. En volgens Len, die haar aanvult, niet met één, maar meerdere. "Er moet wel wat te kiezen zijn hè", vindt hij. "Daarom gaan we altijd voor meerdere aanbieders. We willen zo divers mogelijk zijn."

Legpuzzel
Ditte: "We zijn nu druk bezig om een legpuzzel in elkaar te laten vallen. Op 17 december vindt de laatste Trade Day (wintersale) van dit jaar plaatst, waarna het centrum even sluit om vervolgens na oud en nieuw weer te openen.
Vervolgens staat op 3, 4 en 5 februari 2019 de voorjaarseditie van de ETC Design Experience op de agenda waarop traditiegetrouw allerlei noviteiten worden getoond met een aanvullend programma voor de vakbezoeker. Deze voorjaarsbeurs is hét moment om te ontdekken wat er komende seizoen speelt in de wereld van interieur en vindt plaats vlak na de Maison & Object in Parijs, een internationale woonbeurs voor professionals. Wat daar getoond wordt kunnen bezoekers straks ook bij ons zien. Aangevuld met allerlei nieuwigheden die dan nog niet elders waren te zien."

Wachtlijst
In 2019 wordt het ETC Design Center ook uitgebreid met een interieurbouwer, die zich richt op de projectmarkt. "We hebben een wachtlijst waarop nieuwe bedrijven staan die ook graag een plekje willen in ons gebouw. We gaan het restaurant, dat nu in een hoek te vinden is, een meer centrale positie geven, waardoor het ook meer een ontmoetingsruimte gaat worden. Op de vrijgekomen plek willen we dan een stuk of vier kleinere showrooms maken van elk 30 m2", leggen Ditte en Len uit. "Aan enthousiasme ontbreekt het niet, maar het moet wel allemaal werkbaar blijven", zegt Len tot besluit.

Meer informatie:
ETC Design Center Europe
Randweg 20
4104 AC Culemborg
www.etcdesigncenter.nl

Openingstijden
Elke maandag:
Trade Day 
Dinsdag t/m vrijdag: 
Toegang op afspraak met exposant.
+31 345 51 96 46
info@etcdesigncenter.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.