Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Kantoren van TVH voorzien van 500 m2 Aquila STONE+

Mooi renovatieproject COREtec® vloeren

COREtec® heeft een interessant renovatieproject achter de rug. Het bedrijf legde 500 m2 vloeren (Aquila STONE+) in de kantoren van de TVH Group in Waregem.
"Er werd voor COREtec® gekozen om bovenop de bestaande vloer en zonder voorbereidende werken een slijtvaste vloer te kunnen plaatsen die slechts 8 mm dik is."

"Bovendien is de COREtec® vloer gemakkelijk in onderhoud, hetgeen een voordeel is voor kantoren waar veel beweging is. De Aquila vloer die geplaatst werd, doet de ruimtes nog groter lijken", laat een woordvoerder weten.

COREtec® is dé architect en uitvinder van de categorie meerlagige rigide vloeren. Volgens ingewijden is COREtec® mondiaal de meest verkochte meerlaagse vloer. 

Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer extreem krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld.

Een COREtec®-vloer in natte ruimten leggen, zoals een badkamer, vormt dus geen enkel probleem.

USFloors International 
Textielstraat 20 BE
8790 Waregem
www.coretecfloors.eu

Ook een mooi renovatieproject achter de rug? Of er nog volop mee bezig? Stuur informatie (tekst en foto's) naar info@wonen360.nl en wie weet ziet u uw project terug op het best gelezen B2B-nieuwsplatform Wonen360.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven