'Get it at the Creatives' gift

Nederlands ontwerp rechtstreeks van de maker

Omdat House of Thol weet hoeveel hard werk, lef en ondernemerschap er komt kijken bij het op de markt brengen van een eigen ontwerp voor een betaalbare prijs, stelden zij speciaal voor de feestdagen een 'Get it at the Creatives'-gift guide samen.

Jana van House of Thol: ''Om onze vrienden en collega's te ondersteunen die hun eigen werk ontwerpen en op de markt brengen, heb ik deze geschenkgids vol met betaalbare producten van onafhankelijke Nederlandse ontwerpers samengesteld."

Jana vervolgt: ''Wat we hebben gedaan, is proberen ontwerpen te vinden die minder dan € 30,- kosten (bij voorkeur onder de € 20, -), die zijn ontworpen en ontwikkeld door de ontwerper c.q. ontwerpstudio en direct kunnen worden gekocht bij de webshop van de ontwerper. 
De link is direct gelegd naar de respectievelijke webwinkels waar de producten online te verkrijgen zijn.''   

Op deze lijst staan betaalbare ontwerpen (max. € 30,-) die door Nederlandse ontwerpers zelfstandig op de markt gebracht zijn, en die regelrecht bij de ontwerper zelf gekocht kunnen worden via hun eigen webshop. 

Meer informatie:
House of Thol
home@houseofthol.nl
www.houseofthol.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.