Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

CEO Jan Schoeters van Ipee:

''Dit spoelsysteem is door de gepatenteerde meettechnologie intelligent en eenvoudig''

Ipee heeft onlangs allerlei innoviteiten gepresenteerd aan het grote publiek. Zo ook het Resisens Mini, een automatisch spoelsysteem voor urinoirs. Jan Schoeters, CEO van het bedrijf, licht het product toe: ''Door de nieuwe, gepatenteerde meettechnologie is dit spoelsysteem opmerkelijk intelligent en tegelijk verbazend eenvoudig. De sensor meet urine door de keramische of kunststofwand heen van het urinoir. Wordt er geplast? Dan wordt er gespoeld. De gebruiker hoeft verder niks te doen. Pee to flush. Meer niet.'' 

Jan Schoeters (links) en Dennis Koks, op de laatste architect@work. 

De installatie van het spoelsysteem is even eenvoudig als het gebruik. Zonder breekwerk is de installatie makkelijk en snel uit te voeren via Plug & Play. In het urinoir wordt het technologische spoelsysteem reeds voor gemonteerd in het urinoir geleverd. Zo bespaart de installateur aanzienlijk op de installatiekosten. Ook is er keuze uit verschillende modellen. 

Het urinoirpack heeft een 24-uurs hygiëne, een stadionmodus en een overloopdetectie. Schoeters: ''Het systeem is bovendien vandalismebestendig en waterbesparend. De pack is zo een complete en intelligente oplossing voor urinoirs.'' 

IPee is een Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in geïntegreerde technologie voor de sanitaire sector. Het ontwikkelt state-of-the-art technology dat uitblinkt in installatiegemak en gebruikscomfort. 

Ipee is opgericht in 2012 en een voorbeeld van optimale samenwerking tussen Product Development en Electronics Engineering. Het bedrijf heeft een nieuw meetprincipe bedacht dat de basis vormt van tal van innovatieve producten van de toekomst.

Bekijk hier de technische- en productspecificaties.

Meer informatie:
Ipee NV
+32 3 334 13 50
info@ipee.eu
www.ipee.eu


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven