Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Disney en Franse ontwerper zetten 200 stoelen op Times Square

Op 18 november heeft Disney in samenwerking met het ontwerpbureau Fermob 200 stoelen geïnstalleerd op Times Square. De stoelen vormen samen het hoofd van Disney-icoon Mickey Mouse. De stoelen zijn een onderdeel van een nieuwe collectie van Fermob, die het 90-jarig jubileum van Mickey Mouse viert.

“Disney wilde dat wij iets creatiefs met een nieuw product deden. Het moet niet simpelweg een aantal voorwerpen zijn met de beeltenis van Mickey Mouse erop. Wij hebben een voorliefde voor goed design, dus dit project paste perfect bij ons,” aldus Fermob-CEO Bernard Reybier.

De stoelen in de nieuwe collectie zijn klapstoelen, waarbij in de vormgeving van de stoel de kenmerkende oren en korte broek van Mickey Mouse zijn verwerkt. Als de stoel is opgevouwen, kun je duidelijk de handen van Mickey herkennen. De stoel is verkrijgbaar in de kleuren Cotton White, Poppy, Honey en Liquorice. De nieuwe collectie bevat ook een lamp die onmiskenbaar is gebaseerd op de wereldberoemde muis.

Fermob is een Frans ontwerpbureau met ruim 29 jaar ervaring op het gebied van meubelen voor buitenshuis. Het bedrijf is gevestigd in Lyon en heeft meer dan 230 werknemers in dienst. Meer dan 50% van de omzet van het bedrijf wordt gegenereerd met export.

Bron: Fermob