Belgische vloerenproducent heeft grootste plannen voor diamanten jubileum

Vice-president Beaulieu: ''We hebben bewust gekozen voor 'intiemere' beurzen''

Het Belgische Beaulieu Flooring Solutions bestaat in 2019 zestig jaar. Het bedrijf zal volgend jaar zijn jubileum vieren op een aantal handelsbeurzen in Europa, de VS en Azië. In januari is het bedrijf aanwezig op BAU 2019 in Duitsland. Vervolgens worden de International Surface Event in Las Vegas en zowel Domotex USA als Domotex Asia in februari en maart bezocht. Beaulieu heeft verder plannen voor nieuwe producten voor de vloerenindustrie. 

Er zal ook een grote nadruk liggen op het verbeteren van persoonlijk contact met klanten. “Sterke relaties opbouwen heeft altijd een centrale rol gespeeld voor Beaulieu Flooring Solutions. We hebben daarom voor het jubileumjaar bewust gekozen voor beurzen met een wat intiemere setting. We hebben ons als doel gesteld om ten minste 60 momenten te realiseren om contact te zoeken met de klant. Dit houdt onder andere handelsbeurzen in, maar ook roadshows, workshops, evenementen bij dealers en initiatieven via social media”, aldus vice-president James Neuling.

Beaulieu Flooring Solutions werd in 1959 opgericht in België. Het bedrijf groeide wereldwijd uit tot de Beaulieu International Group (BIG). Beaulieu Flooring Solutions is, naar eigen zeggen, marktleider op het gebied van vloerbedekking en is een van de drie business units van BIG.

Meer informatie:
Beaulieu Flooring Solutions
www.bintg.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.