Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

'Zowel slank als ruim model aangeboden'

Badkameraccessoire collectie uitgebreid met baskets

Geesa heeft de badkameraccessoirecollectie Wynk uitgebreid met een accessoire in de badkamer: de basket. Twee nieuwe Wynk baskets beschikken over een combinatie van stijlvol design en een functionele toepassing.

Geesa: ''wij bieden zowel een slank als ruim model. De slanke variant neemt geringe ruimte in en is daardoor geschikt voor de kleinere badkamer. Daarentegen biedt de ruime, diepe variant genoeg ruimte voor grote flacons. Ideaal voor de royale badkamer. Met de fraaie, robuuste Wynk baskets krijgen douchegels, shampoos en scrubs een mooie en functionele plek in de doucheruimte.''

Geesa: ''Wynk is een breed opgezette collectie met een hoog design- en kwaliteitsniveau. De twee nieuwe douchekorven completeren de Wynk collectie en bieden een uitkomst voor zowel de grote als de kleine badkamer.'' Het slanke model is speciaal gemaakt voor kleinere doucheruimtes. Daardoor is deze niet alleen geschikt voor de kleinere priv√©badkamer, maar ook voor kleinere hotelbadkamers. Mini-verzorgingsproducten passen perfect in de slanke Wynk basket. Ook kleine hotelflacons kunnen in deze variant worden gepresenteerd. De diepe Wynk basket biedt een genereuze ruimte voor grote flacons bad- en doucheproducten. Perfect voor in royale badkamers. 

''Door de elegante en moderne uitstraling zijn de Wynk baskets een perfecte uitbreiding op de tijdloze Wynk collectie. Met haar vlakke lijnen en zachte rondingen in glanzend chroom zijn de baskets uitstekend te combineren met de andere accessoires uit de collectie'', aldus Geesa. Beide basketmodellen hebben in de gecurvde voorzijde een opening, waardoor etiketten van verzorgingsproducten goed zichtbaar zijn. Door de vlakke bodem, gecurvde voorzijde en de afgeronde zijkanten blijven de flacons stabiel staan. De afgeronde, functionele hoeken zorgen ervoor dat flacons niet uit de basket vallen, maar terug in de korf glijden. Ook zijn beide baskets voorzien van smalle openingen aan de voor-, zij- en achterkant, dat zorgt voor een optimale waterafvoer tijdens het douchen.

Geesa ontwikkelt en produceert badkameraccessoires sinds 1885.  

Meer informatie:
Geesa
geesa@geesa.nl 
www.geesa.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven