'Reacties van bezoekers veelbelovend en enthousiast'

Minimalistisch badkamerontwerp wint Trophy Awards 2018

Dornbracht heeft met het badkamerontwerp Aquamoon de Architecture & Design (A & D) Trophy Awards gewonnen in de categorieën 'Beste badkamer product' en 'Best of the best in product design'.

Dornbracht B.V.: ''De Aquamoon werd voor het eerst aan het grote publiek gepresenteerd op de Design Week in Milaan, begin dit jaar. Het jaar daarvoor als prototype op de ISH, 's werelds grootste vakbeurs op het gebied van onder andere sanitair. Ook waren we op Biënnale Interieur in Kortrijk vertegenwoordigd met het innovatieve ontwerp. De reacties van de bezoekers waren veelbelovend en enthousiast.''

De Aquamoon werd onder andere tentoongesteld op de Biënnale Interieur in Kortrijk.

Aquamoon onderscheidt zich door zijn minimalistische ontwerp, waarbij aandacht wordt besteed aan de unieke waterbeleving. Een koepel in het plafond vormt het centrale element dat naadloos in de omgeving is geïntegreerd en vrijwel onzichtbaar overgaat in het badkamer- of spa-interieur. De koepel biedt een bijzonder diep-aanzicht effect: door middel van een verborgen lichtstrook in de halve bol, creëert Aquamoon sfeerverlichting.

Het effect van de douche wordt bepaald door het watervolume. Als een zachte trechter valt het water uit de koepel. Hoe meer water, hoe kleiner het trechtereffect, waardoor er een krachtige en gebundelde stroom ontstaat die ideaal is voor het wassen van huid en haar bijvoorbeeld. Wanneer minder water wordt toegepast, wordt de trechter groter en blijft hij uit de buurt van het hoofd, en valt het water als een regengordijn op de schouders.  

De A&D Trophy Awards (voorheen The Perspective Awards) werden in 2004 gecreëerd om uitmuntendheid in architectuur, interieurontwerp en productontwerp in Azië-Pacific en daarbuiten te vieren, met een panel van deskundige lokale en internationale juryleden die ervoor zorgen dat uitzonderlijk werk wordt beloond. 

Denise Lau nam de prijs in ontvangst

De prijs werd afgelopen 16 november uitgereikt in Hong Kong. CEO Denise Lau van Colourliving, nam de prijs namens Dornbracht in ontvangst.

Meer informatie:
Dornbracht B.V.
+31 (0)10 5243400
bnl@dornbrachtgroup.com 
www.lifespa.dornbracht.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.