Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Tom Hendriks, directeur Slaapcenter Verweijen:

''Hiermee gaat de slaapsector veranderen''

Veel mensen in Nederland hebben slaapklachten, mede veroorzaakt door rugklachten. Het kiezen van een juist matras bij deze problemen is dan van groot belang. Het in België gevestigde Recor Bedding heeft iets bedacht om voor de juiste matras en bedbodem te kiezen en presenteerde een wervelscanner tijdens de meubelbeurs in Brussel. Slaapcenter Verweijen introduceert deze vanaf week 50 als eerste in Nederland. Dit in combinatie met de speciale MyBed matrassen van Recor Bedding.

Tom Hendriks, eigenaar van Slaapcenter Verweijen: ''De lichaamsvorm en slaaphouding zijn allesbepalend om de juiste keuze te maken. Onze complete MyBed-slaapsystemen zijn het antwoord. Ze zorgen voor een optimale lichaamsondersteuning zodat je spieren, ruggenwervel en tussenwervelschijven optimaal kunnen ontspannen. Slagen we daarin? Heel zeker. Dat bewijst de wervelscanner.''

Hendriks werd enthousiast van deze scanner, toen hij deze voor het eerst zag op de meubelbeurs in Brussel. Hij heeft een bezoek gebracht aan de fabriek van Recor Bedding in België. Hier werd hem het hele concept uitgelegd. Hij ziet er veel potentie in, was gelijk enthousiast.

De wervelscanner werd voor en door klinische rugspecialisten ontwikkeld en brengt letterlijk je wervelkolom in kaart. De ruggenwervel is een belangrijke graadmeter van het slaapcomfort. Dit omdat het gaat om de tussenwervelschijfjes die als schokdemper en stabilisator werken. Deze schijven vangen door de dag het grootste deel van de krachten op die op de rug inwerken. 

Je rug heeft rechtopstaand altijd een voorkeurshouding waarbij de wervels en tussenwervels een natuurlijke curve volgen. Het geheim van een verkwikkende nachtrust is om deze curve ook liggend te bereiken. Zo ontspannen de sponsachtige tussenwervels zich optimaal en kunnen ze tijdens de slaap helemaal herstellen en vloeistof opnemen.

Tom Hendriks: ''Om te weten of de klant het juiste matras en bedbodem heeft, levert de wervelscanner een objectief bewijs. Onze medewerkers zijn getraind in de scanner en de resultaten hiervan. We meten zelfs thuis, als de klant dat wilt. Zo kunnen we de resultaten van de scanner bij het matras van thuis vergelijken met de resultaten van het gekozen matras in de winkel.''

Eerst scant men de rug rechtopstaand waarbij men het apparaat van de nek tot je onderrug rolt. Nadat het juiste MyBed-slaapsysteem is gevonden en terwijl de klant op de zij is gaan liggen, wordt de test nogmaals gedaan. Beide scans worden met elkaar vergeleken en bewijzen dat Recor Bedding met de gepersonaliseerde MyBed-slaapsysteem 100% op maat is. "Ongezien in de slaapsector."

Hendriks meent dat dit de slaapsector in Nederland zeker zal veranderen. ''Mensen kopen het juiste matras, omdat ze gelijk de resultaten van de scan kunnen zien die bij het matras horen dat ze willen kopen.'' 

Meer informatie:
Slaapcenter Verweijen
Tel: 0495 491 397
info@slaapcenterverweijen.nl 
www.slaapcenterverweijen.nl 
www.recorbedding.be


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven