Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nederlands verflabel onthult nieuwe herfst- en winterbeelden

'160 kleuren worden gekleurd met 100% natuurlijke pigmenten'

Het Nederlandse verflabel Pure & Original past zich aan de seizoenen van het jaar aan. Zo heeft het bedrijf onlangs nieuwe foto's onthuld die passen bij de herfst en winter.

Iris Floor, van Pure & Original: ''Wij zijn gespecialiseerd in hoge kwaliteit duurzame verven en exclusieve wandafwerking. Naast de bekende verven als Fresco kalkverf, Classico krijtverf en Traditional Paint lak bestaat het assortiment ook uit unieke verven als Kalei gevelverf en Marrakech Walls met beton- of tadelaktlook. De afwasbare Licette is daarnaast ideaal voor projecten, badkamers of keukens. 

De Marrakech Walls: 100% natuurlijke verf met kleurnuances 

Nieuw in het assortiment is Carazzo. Iris: 'Een matte, supersterke universele lakverf welke perfect is voor op vloeren, trappen, kasten en deuren.'

De Fresco kalkverf: 100% natuurlijke verf met kleurnuances.

Alle verven zijn zo duurzaam mogelijk en worden gemaakt met respect voor de mens en natuurlijk. De ruim 160 kleuren worden gekleurd met 100% natuurlijke pigmenten dat een extra dimensie aan de kleurdiepte toevoegt, waardoor de kleuren vol en diep tonen.

Voor meer informatie:
Pure & Original
info@pure-original.nl 
www.pure-original.nl