Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

'Milieuvriendelijk productieproces'

Duurzame vloertegels gemaakt in Europa van gerecycled materiaal

Wie kan er tegenwoordig nog omheen: duurzaamheid. Ook  vloerenproducent Tarkett, die wereldwijd gevestigd is, denkt hierin mee. iD Revolution is een innovatief bedrijf in modulaire vloeren, gemaakt van gerecyclede en overvloedige ruwe materialen. De vloer is het resultaat van Tarkett's bewezen expertise op het gebied van materialen en ervaring in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve oplossingen.

Tarkett: ''Het is een non-PVC product gemaakt in Europa en het eerste Cradle to Cradle Gold gecertificeerde product, modulaire duurzame vloertegel gefabriceerd van gerecycled materiaal. Het product kent een milieuvriendelijk productieproces en is gemaakt van meer dan 80% gerecycled bio-based materiaal, waaronder bio-plastic, gerecycled PVB en overvloedige mineralen.''

iD Revolution doet geen compromissen als het gaat om resistentie en levensduur. Deze modulaire eco-vloer maakt gebruik van natuurlijke vulmiddelen, gerecycled en bio-gebaseerde materialen en is net zo resistent als andere modulaire vloeren van Tarkett. De vloer heeft de  TopClean XP™ oppervlaktebehandeling, wat zorgt voor eenvoudig onderhoud en extra resistentie tegen slijtplekken, krassen en vlekken.

De duurzame tegelvloer is verkrijgbaar in 12 hout- en steendecoren en creëert ruimtes die zowel esthetisch zijn als functioneel.

Meer informatie:
Tarkett
www.tarkett.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven