Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Directeur Punt blij met exclusieve distributie van AMS in Nederland

Intertime neemt activiteiten Jeka over

Met gepaste trots laat directeur Robin Punt van Intertime weten een overeenkomst te hebben gesloten met Jeka Klokkenfabriek om de activiteiten van dat bedrijf over te nemen. “Dit betekent dat Intertime (het bedrijf dat hij in januari jl. overnam - red.) onder andere verantwoordelijk wordt voor de verkoop van het merk AMS in Nederland. Naast onze bekende merken als Diamantini Domeniconi, NeXtime, Sompex en het recentelijk toegevoegde merk Cloudnola kunnen we nu ook het merk AMS aanbieden in het Home & Living kanaal”, legt Robin uit.

Robin Punt (links) en Ton Kleinkramer tekenen de overeenkomst.

Intertime heeft de exclusieve distributie van AMS in Nederland verkregen. “Na jarenlang als Diamantini Domeniconi en NeXtime distributeur gefunctioneerd te hebben voor de Nederlandse klanten, zijn wij trots te mogen aankondigen dat wij vanaf medio december de distributie en verkoop overnemen voor het merk AMS in Nederland. Dit betekent dat wij zorg zullen dragen voor het gehele in- en verkooptraject in Nederland.
Het exclusieve distributeurschap van het merk AMS geeft ons de mogelijkheid om ook binnen andere verkoopkanalen door te groeien. Het merk AMS, dat garant staat voor kwaliteit en design, past erg goed binnen onze groeistrategie. Hiermee kunnen we nu ook de wat klassiekere klokken aanbieden”, geeft Robin aan. 

Home & living kanaal
Ton Kleinkramer, eigenaar van Jeka klokkenfabriek: “Door de inzet van Robin zijn wij er van overtuigd dat Intertime het merk AMS met succes verder zal uitbouwen, ook in het home & living kanaal. Het is voor mij een goede stap om de verkoop uit handen te geven aan een persoon die net zo gedreven is als ik, zodat ik eindelijk een stapje terug kan doen", legt hij uit. Met Intertime werden in augustus de eerste contacten gelegd, nog geen twee maanden is de zaak beklonken.
Robin Punt gaat de klanten, zo'n 200 dealers (hoofdzakelijk klokkenzaken en juweliers), zelf bezoeken. Hierbij wordt hij op de achtergrond ondersteund door Rob van Rongen, ook al jarenlang een bekend gezicht in de klokkenwereld. “Het zal dan ook mogelijk zijn om klokken in de mix te bestellen met andere artikelen van Intertime. Een beknopt overzichtscatalogus zal gemaakt worden, zodat de klant een klein beeld krijgt van het assortiment dat geleverd kan worden. De merken hebben ook ieder nog hun eigen catalogus”, legt Robin uit.

(Design)meubelzaken
Intertime is importeur van exclusieve merken die haar producten en goederen betrekt van toonaangevende fabrikanten in binnen- en buitenland. Belangrijke handelspartners zijn juweliers en de betere (design)meubelzaken.
Middels een goed geselecteerd dealernetwerk heeft Intertime een zeer goede dekking van de markt. Intertime heeft een exclusief, eigentijds en compleet leveringsaanbod van tijd gerelateerde producten. Ook verlichting kan worden geleverd.
Naast zijn passie voor klokken is Robin handelsagent voor Sompex, met zo'n 100 dealers in Nederland. Dit is een bedrijf dat al 70 jaar actief is in de verlichtingsbranche. Elke maandag is Robin te vinden in de Woonindustrie te Nieuwengein. Hier bevindt zich de showroom van Sompex op de 2e etage en wordt er, naast verlichting van Sompex en het merk Villeroy & Boch, ook een aantal klokken van de verschillende merken getoond. 

De showroom is ook op afspraak geopend, indien gewenst: De Woonindustrie, Symphonielaan 1 in Nieuwengein.

Meer informatie:
Intertime
Donkere Spaarne 26zw
2011 JG Haarlem
0031-(0)653419444
robin@tijdpunt.nl 

Jeka Klokkenfabriek
Piersonstraat 9
Diemen
www.jeka-klokken.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven