Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Stylepads vormen een modulair wandmeubel

Dock Four ontvangt GIO Award

De stylepads van Dock Four hebben de erkenning voor Goed Industrieel Ontwerp (GIO) ontvangen. Het GIO is Nederlands enige erkenning van goed designvakmanschap en baseert haar autoriteit en reputatie op de deskundigheid van de vakjury. Elk jaar beoordeelt een zorgvuldig samengestelde jury alle producten 'in vivo' en levende lijve. Dat onderscheidt GIO van vrijwel alle andere designprijzen. 

Robin Blok en Steve Middelhoff van Dock Four.

Dock Four kreeg de Special Award voor Vormgeving voor zijn stylepads. Deze stylepads vormen een modulair wandmeubel, dat in tal van kleuren, prints en materialen kan worden uitgevoerd. Volgens de jury is de Stylepad typisch een product dat behalve decoratief ook functioneel is. Het kan dienen als prikbord, whiteboard of akoestisch element. Gebruikers kunnen op de website van Dock Four zelf een eigen wand samenstellen door stijl en functie te combineren. Het van ABS gemaakte ophangsysteem maakt het mogelijk de Stylepads snel waterpas te hangen en aan elkaar te koppelen.

Dock Four is in 2015 ontstaan vanuit de visie van haar interieurontwerpers dat er geen goede oplossing is voor het stylen van een wand waarbij decoratie en functionaliteit samen gaan. Met dit inzicht zijn ze anders naar de wand gaan kijken en aan de tekentafel gaan schetsen; zo zijn de Dock Four Stylepads ontstaan.

Alle GIO erkende producten zijn tot april 2019 in het Cube design museum in Kerkrade te zien.

Meer informatie:
Dock Four
E-mail: info@dockfour.com
www.dockfour.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven