Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Sfeerplinten in drie extra RAL-kleuren

Het in Wijk bij Duurstede gevestigde bedrijf Plinten & Profielen Centrale B.V. (PPC) komt met sfeerplinten in drie extra RAL-kleuren. De wanden en de vloer zijn de basis van het interieur. Zij bepalen grotendeels de sfeer in de ruimte. "Toch is de randafwerking minstens zo belangrijk. PPC heeft haar eigen plintenlijn sfeerplinten. Deze plinten zijn allemaal gemaakt in MDF V313-kwaliteit. Alle sfeerplinten zijn gemaakt van bruin MDF, wit gegrond en 1 x wit voorgelakt in RAL9010. Hierdoor kan de plint in één keer worden afgelakt", laat een woordvoerder weten. 
Er is nu een uitbreiding in het assortiment, zes moderne plinten (70/90/120 x 12 en 70/90/120 x 15) zijn nu ook voorgelakt in RAL9001 (Crèmewit), RAL9016 (Verkeerswit) en RAL9005 (Gitzwart) leverbaar.

Plinten en Profielen Centrale (PPC) werd in 1999 opgericht door Drees Klaassen. Wat begon als een eenmansbedrijf dat randafwerking aan vloerenleggers leverde, is uitgegroeid tot een totaalleverancier voor parketteurs  en andere vloerenspecialisten in Nederland en België. In het hoofdkantoor van de groothandel in Wijk bij Duurstede staan alle vloeren in hout, laminaat en PVC, randafwerking en producten voor installatie, afwerking en onderhoud op voorraad. Daarnaast zijn er vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven.

Meer informatie:
Plinten & Profielen Centrale
E-mail: info@sfeerplinten.nl 
www.plintenenprofielencentrale.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven