Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

USFloors brengt onderhoudsproducten voor COREtec vloeren op de markt

USFloors brengt onderhoudsproducten voor COREtec vloeren op de markt. Het gaat om de COREtec Daily Cleaner en de COREtec Deep Cleaner. 

COREtec Daily Cleaner
Een “foolproof” dweilproduct dat dagelijks gebruikt kan worden. Maakt schoon, droogt snel op, laat géén residu op de vloer achter, veroorzaakt geen vlekken of strepen (zelfs niet als er teveel van gebruikt wordt) en ruikt lekker fris. Het laat de vloer precies zo uitzien als deze er origineel uitziet. Nawissen met schoon water is niet nodig (moet bij de Deep Cleaner wel).

Clean Quick & Green set 

COREtec Deep Cleaner
Een veel krachtigere reiniger, niet geschikt voor dagelijks gebruik, goed om initieel de vloer mee te wissen en periodiek de zwaardere vervuilingen te verwijderen. In vloeren met een embossing hoopt vuil zich op in de groeven na verloop van tijd, alleen de Deep Cleaner krijgt deze weg (de Daily Cleaner is daar niet sterk genoeg voor).

Stain Remover, Daily Cleaner en Deep Cleaner

COREtec Stain Remover
Een vlekverwijderaar voor alle COREtec vloeren. Alles dat niet weg gaat met water, wordt hiermee verwijderd. Denk hierbij aan lijm, schoenstrepen, lijm, nagellak etc. 

COREtec is dé architect en uitvinder van de categorie meerlagige rigide vloeren. 

Meer informatie:
COREtec
www.usfloors.be

Publicatiedatum: