Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

'Er komt een stukje geschiedenis in huis'

Tafellamp gemaakt van afgekeurde brandblusser

Schrootmeester lanceert een nieuwe serie tafellampen van brandblussers. De Bluskaars is een tafellamp, gemaakt van een afgekeurde brandblusser. De rode verf is zorgvuldig verwijderd. De blusser heeft vervolgens een paar dagen buiten gestaan voor een natuurlijk roesteffect en is afgewerkt met een coating. Zowel de fitting, als het snoer is van staal dat met elkaar matcht. De bijzondere LED-lamp is peervormig, het gerookte glas en geribbelde structuur zorgen voor een speels lichteffect.  

Schrootmeester hergebruikt afgedankte voorwerpen tot handgemaakte interieurinrichting. De creaties hebben een minimalistische stijl. De gebruikte materialen blijven herkenbaar en de interieurinrichting heeft een puur en industrieel design. 

Robin Koedood van Schrootmeester: "Een meubel of lamp van Schrootmeester is niet alleen een upgrade voor je interieur, je haalt er ook een stukje geschiedenis mee in huis. Net die kleine imperfectie, de kras of het deukje, vertelt een verhaal. Het zegt iets over het leven van het product, voordat jij de eigenaar werd."

Meer informatie:
Schrootmeester
hallo@schrootmeester.nl
www.schrootmeester.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven