Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

The Blow Poke en the Axe

Gadgets voor designlovers

Het onlangs gestarte Belgische designlabel Wünder brengt twee nieuwe accessoires uit: The Blow Poke en The Axe.

Blazen, porren of blokken verplaatsen: de Blow Poke houdt elk vuur gaande. Kort genoeg om hout te pakken, lang genoeg om op een veilige afstand te blijven én handig genoeg om het vuur aan te blazen. De ergonomische vorm ligt goed in de hand. De Blow Poke is gemaakt van gehard staal en op ambachtelijke wijze gesmeed.The Axe van Wünder, praktisch en toch smaakvol, robuust en tegelijk elegant. Kortom een eigenzinnige bijl. De kop bestaat uit stevig Duits staal, het handvat uit essenhout.

"Wünder stelt elk pakketje samen waarbij de afwerking minstens even smaakvol is als het design zelf. De Axe en Blow Poke zijn uniek genummerd, verpakt in een stevige kist en bevatten beide een echtheidscertificaat aangezien de objecten gelimiteerd zijn. Wie dus een item kan scoren, heeft vaak een echt verzamelobject in huis", laat een woordvoerder weten.

Stijlvolle voorwerpen met bijzondere trekjes. Met dat beeld voor ogen richtte creatief bureau Maister uit Roeselare het gloednieuwe productlabel Wünder op. 
Maister creëert totaalconcepten voor klanten en stort zich daarbij met de hulp van een bontgekleurd team op elk aspect. Branding, architectuur, interieur, on- en offline media, fotografie, video en nu ook productdesign.

Meer informatie:
Wünder
E-mail: info@wunder.be
www.wünder.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven