Gepresenteerd tijdens meubelbeurs Brussel

Bedmodel geïnspireerd op natuurelementen

Tijdens de meubelbeurs Brussel presenteerde beddenfabrikant Nill Spring het nieuwe bed Infini. De inspiratie voor dit model, dat in het Frans staat voor oneindig, haalde Nill Spring uit twee natuurelementen: de oneindigheid van water en de duurzaamheid van hout. "Slapen op een Infini is als baden in de oneindige rust van de zee. Als heerlijk wegdommelen op de zachte deining van langgerekte golven", laat zaakvoerder Frank Cornille weten.

Foto van de stand tijdens de Meubelbeurs in Brussel.

Infini is het vervolg op het bed Vasca. Dit zijn samen de eerste twee Nill Spring modellen die in natuurhout werden ontworpen. "In hedendaagse interieurs zijn warme en duurzame materialen immers troef. Het beukenhout van Infini sluit hier naadloos op aan, andere pluspunten zijn de verzonken poten, die het droom-zweverig effect versterken. En de pocketveren met doorlopend ligoppervlak, waardoor er geen hardere zones zijn in het midden van het bed. Absolute en Belgische topkwaliteit, zonder compromissen. Want de boxspring moet meerdere matrassen kunnen doorstaan en wordt een natuurhouten bed niet alleen maar mooier met de tijd?", aldus Oscar Pauwelyn van Nill Spring. 

Nill Spring is ontstaan uit de combinatie van een jarenlange ervaring met een bijzondere knowhow. Al vier generaties lang deelt de familie Cornille deze knowhow en passie voor het vervaardigen van boxsprings. In 2006 ontwikkelde Frank Cornille samen met ingenieur Guy Dupont het merk Nill Spring. Beide vennoten brachten daarmee hun passie voor slaapcomfort en hun vakmanschap samen.

Meer informatie:
Nill Spring
info@nillspring.be
www.nillspring.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven