Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

20 inductiefornuizen in STEEL-programma

‘Karaktervolle kookoplossing in de keuken’

Dat op de lange termijn elk huishouden van het gas moet, voelen veel bedrijven nu al. Het houdt de gemoederen bezig, maakt veel consumenten onzeker over de toekomst, terwijl de regering als doel heeft gesteld dat pas in 2030 twee miljoen Nederlandse huizen helemaal van het aardgastnet af moeten zijn. Ook Christian Borsboom, Sales Director van STEEL Benelux BV, merkt het. “Onze marktbenadering verloopt niet zonder slag of stoot. Gelukkig hebben we inmiddels 20 inductiefornuizen in het STEEL-programma die leverbaar zijn in negen verschillende kleuren. Dat een inductiefornuis een karaktervolle kookoplossing is in de keuken, moet echter nog meer bekend worden”, stelt hij.

STEEL levert meer dan 20 modellen in 4 designs, waaronder Enfasi.

STEEL is de enige fabrikant die FLEXzone inductietechniek toepast op alle inductiefornuizen vanaf 90 cm breed. “De FLEXzone is uitermate geschikt in combinatie met een teppanyakiplaat, die wij tot eind december cadeau doen bij aanschaf van een STEEL inductiefornuis”, legt Borsboom uit.
Enkele unieke eigenschappen van een STEEL inductiefornuis zijn dat deze is uitgerust met massief stalen bedieningsknoppen en geen ventilatiegaten heeft aan de bovenzijde, waardoor er een perfecte aansluiting mogelijk is met het werkblad. De meer dan 20 verschillende modellen zijn verdeeld over vier designs: Enfasi, Genesi, Ascot en Oxford.

Aardig om te melden is dat de Enfasi fornuizen, indien gewenst, “slot-in” zijn te integreren in het keukenontwerp. “En alle fornuizen worden sinds 1922 custom made vervaardigd in onze eigen fabriek in Italië”, wil Borsboom nog gezegd hebben. Op alle fornuizen zit 5 jaar garantie.

STEEL is een Italiaans bedrijf met een lange familietraditie gelegen in Carpi (Modena) in de buurt van Bologna. Het is eigendom van en wordt gerund door de familie Po, al drie generaties professionals in de productie van kookapparatuur. STEEL is vooruitstrevend in het vervaardigen van fornuizen, kookplaten, inbouwovens, afzuigkappen, koelkasten en compleet stalen keukens voor de consument. Innovatie en functionaliteit zijn synoniem aan het design en de professionele aanpak van onze onderneming. Steel apparatuur is herkenbaar aan zijn details zoals; het hoge afwerkingsniveau, de functionaliteit en de professionele prestaties. Uniek voor huishoudelijk apparaten, welke gekenmerkt worden door ergonomie.

Meer informatie:
STEEL - Benelux B.V.
Kantoor
Eksterlaan 20
2261 EL  LEIDSCHENDAM
+31(0)6 24506837
+31(0)6 15460839

Showroom (op afspraak geopend):
Dekker Trend Centre
Nijverheidscentrum 2
2761 JP  ZEVENHUIZEN
+31(0)6 15460839
www.steel-cucine.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven