Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Speelse ontwerpen vormen de filosofie

Nieuwe spiegelset gebaseerd op principes balans en beweging

Jokjor Design komt met een nieuwe spiegelset. De Twins-spiegelset is gebaseerd op principes met betrekking tot balans en beweging. Ontwerper Olav van Lede had als doel om een spiegelset te creƫren, die zichzelf in evenwicht houdt.

Jokjor Twins bestaat uit twee grote spiegels van 45 centimeter met brede, zwarte frames. De spiegels houden elkaar in balans en kunnen op verschillende hoogtes worden afgesteld. De spiegels worden aan de muur op hun plaats gehouden door een rood of zwart katoenen koord met een dikte van 8 mm.

Sinds zijn oprichting van Jokjor Design vormen speelse ontwerpen de filosofie van het bedrijf. Voorbeelden hiervan zijn vloerkleden op basis van gerecyclede autobanden of krukken in de vorm van champagnekurken. Bijna alle producten van het label zijn multifunctioneel en kunnen naar de wensen van de gebruiker worden aangepast. Het merk combineert vakmanschap met innovatie, met als resultaat een kwalitatief hoogwaardige en toch betaalbare collectie.

Meer informatie:
Jokjor Design
www.jokjor.com 

Publicatiedatum: