Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Nieuwe luchtreiniger verwijdert zelfs griepvirussen

Venta heeft onlangs een nieuwe lijn luchtbevochtigers en -reinigers gepresenteerd. Deze zijn voor ruimtes tot 250 vierkante meter. Het gaat hierbij om de compleet nieuwe 6 serie, die volgens de fabrikant in staat zijn om zelf griepvirussen uit de lucht te halen.

Met de zogeheten LP60 WiFi is het assortiment Venta apparaten uitgebreid met een wereldprimeur, laat Venta weten. Door de Venta Dual-Filter technologie is deze luchtreiniger met een filterrendement van 99,95% sterk te noemen. Volgens de fabrikant hebben zelfs virussen met een grootte van 0,07 micron geen schijn van kans. Het VENTAcel Nelior filter (H13 volgens EN1822) zorgt er bijvoorbeeld voor dat zelfs griepvirussen in de lucht worden verwijderd. “De LP60 WiFi ontdoet de lucht in ruimten tot 75 m² snel en effectief van onder andere bacteriën, virussen, pollen en schimmelsporen. De LP60 WiFi verwijdert naast sigarettenrook ook andere gasvormige substanties en chemicaliën uit de lucht."

Hoewel de LP60 WiFi krachtig reinigt is hij volgens Venta ook nog eens bijzonder duurzaam. “Hij wordt geproduceerd met 100% groene stroom, is 100% recyclebaar en ligt ook bij het energieverbruik aan de top; op stand 1 verbruikt hij slechts 7 Watt. De energiekosten komen daarmee op ca. € 20,- per jaar. Hij is 19 dB(A) (op stand 1) ook echt fluisterstil.“

Op You Tube is over de nieuwe lijn een informatief filmpje te zien: www.youtu.be

Meer informatie: 
www.venta.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven