Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overname én kapitaalinjectie voor OCS+ Steelcase

Medewerker Wesley Bosma wordt op termijn de nieuwe directeur-eigenaar van OCS+ Steelcase. Daarnaast koopt het aan de Rabobank gelieerde MBO & Groeifonds een minderheidsbelang, waardoor de toekomst van het snelgroeiende bedrijf gecontinueerd blijft. Dat meldt het Financieel Dagblad.

Een kijkje in een van de kantoren van Rogers Communications, die door OCS+ Steelcase volledig is heringericht.

Het in Den Bosch gevestigde bedrijf krijgt een extra werkkapitaal van enkele miljoenen om het groeitempo vast te houden. Met het geld wordt een leaseconcept voor kantoormeubels ontwikkeld en de huidige twee directeuren uitgekocht.
Bij OCS+ Steelcase werken ruim dertig. In de afgelopen twee jaar steeg de omzet van 10 naar 18 miljoen euro. Tot de klantenkring behoren Vodafone Ziggo, Aon en Microsoft.

OCS+ Steelcase creëert werkomgevingen volgens de nieuwste inzichten op het gebied van werkprocessen, producten, techniek en architectuur. “We vertalen de wereldwijde inzichten en kennis naar lokale bedrijfsculturen. Doordat we weten wat er op lokaal niveau speelt, kunnen we optimaal inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten.”

Bron:
www.fd.nl