Dimmer niet meer nodig met Pendulum Slim met Loxone Tree Technologie Verlichting

Zoveel meer dan gewoon wat licht. Het is volgens Loxone een cruciale factor in de algemene atmosfeer en stemming in huis. Het bedrijf begrijpt dit al langer en bracht reeds vorig jaar de Pendulum Slim PWM uit: een pendelverlichting die slimme functionaliteit met design in één lichtarmatuur combineert. 


Diffuus en zacht licht vs. gericht en gefocust licht
Eén armatuur voor diffuus en gericht licht. Wat houdt dat in? "Diffuus licht zorgt voor een aangename en discrete lichtsfeer en verblindt niet. Het gerichte, gebundeld licht is aan te raden om bepaalde zaken te accentueren", laat een woordvoerster van Loxone weten.

Revolutionaire lichtarchitectuur
De Loxone LED Pendulum Slim combineert het diffuus en gericht licht in een armatuur voor oneindig veel toepassingen binnen het Real Smart Home.

Nieuw - Pendelverlichting met Loxone Tree Technologie
De LED Pendulum Slim komt nu ook in de Tree versie uit. Deze kan meteen aangesloten worden via de Tree Kabel op bestaande Tree componenten. Dit maakt dat er geen bijkomende dimmer meer nodig is en je hierop ook weer bespaart.

Meer informatie is te vinden in de webshop van Loxone. Of vind een Loxone Partner in de regio of word zelf Loxone Partner: mail dan naar office_benelux@loxone.com voor de voorwaarden en meer informatie of bekijk deze op www.loxone.com. Wil je graag een Loxone Smart Home? Vind een dealer in de buurt en vraag vrijblijvend een offerte.

Meer informatie:
Loxone Benelux
Gebroeders van Raemdonckstraat 1 b/c
2560 Nijlen
Tel. +31 208 208 214 (NL)
       +32 336 910 68  (BE)


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven