Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Spaans ontwerp

'Verlicht bos' als tijdloze aanvulling tijdens kerstdagen

Ramón Esteve heeft Forest ontworpen voor Vondom, een geometrische abstractie van een kerstboom, als achtergrondverlichting.

Strakke en overzichtelijke lijnen maken van de boom een sobere en tijdloze aanvulling voor tijdens de kerstdagen. Het product is voorzien van een RGB-ledlampsysteem, waarmee de boom van binnenuit verlicht wordt. Zowel de hoeveelheid licht als de kleur kan aangepast worden, waardoor het mogelijk wordt om voor ieder gewenst moment de juiste sfeer te creëren. Dankzij de materiaalkwaliteit is Forest tegelijkertijd stevig en licht in gewicht. Het product is ideaal voor zowel binnen als buiten. Vondom is een Spaanse fabrikant die gespecialiseerd is in tuinmeubilair. 

Met Forest wordt het mogelijk om je tijdens de kerstdagen samen met je geliefden onder te dompelen in de puurheid en schoonheid van de natuur in dit “verlichte bos”.

Eigenschappen
Ramón Esteve studeerde in 1990 af in architectuur aan de Escuela Técnica Superior de Arquitectura in Madrid (ETSAM). In 1991 richtte hij de Ramón Esteve Architectuurstudio op. Esteve werkt aan architectuurprojecten en interieurvormgeving, maar is ook actief op gebieden als industrieel ontwerpen en art direction op nationaal en internationaal niveau. Harmonie, sereniteit en essentialisme zijn enkele van de constante eigenschappen van het werk van Esteve en staan symbool voor zijn verlangen om de omgeving van meer te voorzien dan alleen gebouwen. Als resultaat hiervan schept zijn werk altijd een bijzondere sfeer waarin genoten kan worden van een unieke ervaring.

Meer informatie:
Vondom 
Email: info@vondom.com  
www.vondom.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven