Eerdere buitencollecties verbeterd

Patrick Norguet ontwerpt outdoorcollectie

Het Italiaanse Ethimo stond dit jaar voor het eerst op Orgatec 2018, die eind oktober plaatsvond en ruim 50.000 vakbezoekers trok. De buitenmeubelspecialist presenteerde collecties die zijn ontworpen om zowel privé als gemeenschappelijke buitenruimten in te richten.

Designer Patrick Norguet heeft de collecties voor zijn rekening genomen. Het gaat om de loungestoelen die worden toegevoegd aan de Swing en Knit-collectie en de kruk van de Nicolette-collectie heeft ook een metamorfose ondergaan.

De Franse ontwerper vertelt in onderstaand filmpje zijn visie op binnen- en buitenruimten en de relatie die ertussen ontstaat, waarin de ervaring van het welzijn wordt losgekoppeld van plaatsen en gewoonten.

De Swing-collectie wordt verbeterd door de nieuwe modulaire aluminium- en teakhouten bank. De vele mogelijkheden van compositie maken het ideaal om ook grote ruimtes in te richten. Met zijn uitnodigende vormen creëert het de perfecte omgeving om te genieten van momenten van ontspanning en gezelligheid. 

Swing

De iconische kleine fauteuil Nicolette is volwassen geworden en vertoont een nieuwe look. De in 2016 gepresenteerde stoel houdt dezelfde chromatische en materiaalmix van de zitting. Het gaat om gegoten aluminium voor de structuur, gemaakt in zes verschillende afwerkingen (warmwit, olijfgroen, koffie, warmgrijs, sepia zwart, warmrood). De rugleuning heeft een bijzonder micro-geperforeerd ontwerp en is ook verkrijgbaar met een speciale geplooide stoffen bekleding en teak in de rugleuning.

Nicolette

De Knit-collectie is het eerste project ontworpen door Patrick Norguet voor Ethimo. De loungestoel is verrijkt met een nieuwe versie van gebeitst teak en lichtgrijs touw. Daarnaast is ook de hoge rugleunstoel geïntroduceert, dat een nieuwe en speciale interpretatie van de klassieke bergère weergeeft. 

Knit

Hoge rugleunstoel Knit


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven