Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Over-, vouw-, paneel- en rolgordijn in dezelfde stof

Zachte stoffen omgetoverd tot strakke gordijnen

Bij het Belgische bedrijf Inside is het vanaf heden mogelijk een over-, vouw-, paneel- of rolgordijn te bestellen, in exact dezelfde stof.
Dankzij een behandelingsproces is Inside erin geslaagd decoratieve, zachte stoffen om te toveren tot strakke rolgordijnen. "Het huidige aanbod van rolgordijnstoffen bestaat uit eentonige kleuren, strakke, plastic-achtige stoffen die dankzij hun stijfheid mooi rollen", laat Inside weten.

In deze nieuwe collectie is onder andere linnen verwerkt tot rolgordijnstof. "Zo wordt het nu ook voor de woonprofessional of interieurarchitect makkelijker om verschillende producten uit te kiezen voor een ruimte, maar toch dezelfde stof te gebruiken. Op deze manier vallen heel wat keuzebeperkingen weg en hoeft men zich enkel nog te bekommeren om de stofkeuze, de interieurprofessional zal u verder adviseren omtrent het meeste geschikte product gegeven het raam", vervolgt Inside.

Voor één en dezelfde stof is het vaak zelfs mogelijk te kiezen voor een slaapkamer (verduisterende) uitvoering of een (semi-)transparante uitvoering. Tevens is het mogelijk om de achterzijde van het rolgordijn te personaliseren om zo een uniforme look te creëren aan de buitenzijde van een woning. De collectie bevat ook een ruim aanbod brandwerende stoffen.

Inside werd in 1992 opgericht met een focus op raamdecoratie, vouwgordijnen, overgordijnen & paneelgordijnen. Voor de constante kwaliteit staat de eigen productie garant. Ontwerp, fabricatie en technische service zijn 100% Belgisch.

Meer informatie:
www.insidebelgium.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven