Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

'Doorschijnende linnen vormt mooi contrast met het zijde'

Lampencollectie gebaseerd op de zee

Forestier introduceert op de Equipe Hotel-beurs in Parijs een nieuwe lampencollectie, die wederom gebaseerd is op elementen uit de zee. Eerder ontwierp Jette Scheib voor Forestier een aantal lampen geïnspireerd op oesters. De nieuwe collectie Cymbal is geënt op vormen zoals deze worden aangetroffen bij koraal, schelpen en kwallen.De lampen van Cymbal geven de zachte en golvende vormen van de zee weer. De hangende lampen zijn vervaardigd van een combinatie van linnen en zijde met warme kleuren. Het doorschijnende linnen vormt een mooi contrast met het zijde, waardoor het elegante karakter van de nieuwe collectie wordt benadrukt.

De collectie bestaat uit lampen in drie verschillende formaten en zeven verschillende kleuren, zoals Bronze, Midnite, Evergreen, Atlantic, Powder Pink en Natural Oro.

Jette Scheib studeerde Industrieel ontwerp aan de universiteit voor de kunsten in Berlijn. Haar werk wordt omschreven als creatief, verhalend en speels, waarbij Scheib zich laat inspireren door haar omgeving, zoals door kunst, muziek en de mensheid in het algemeen.

Bron: Archiproducts.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven