Zaterdag 3 november openen Sani4all én Kitchen4all hun deuren in Barneveld. Aan de Anthonie Fokkerstraat 6 nemen de sanitair- als keukenspecialist een showroom van maar liefst 1600 m2 in gebruik. Het is voor het eerst dat de twee bedrijven samenwerken op een locatie.

Sani4all opende in 2016 de eerste vestiging. Inmiddels is dat aantal opgelopen naar elf. Op 14 november a.s. volgt Almere, waarmee het aantal vestigingen dus op twaalf komt. Volgens directbetrokkenen zijn er nog tal van uitbreidingsplannen.
Nieuw is dat Sani4all voor het eerst een samenwerking aangaat met Kitchen4all, dat volgens hetzelfde concept als Sani4all werkt, maar dan met keukens in plaats van badkamers. Barneveld is de eerste vestiging van het nieuwe keukenconcept, maar eind 2018 zal het totaal aantal vestigingen hiervan al op drie zitten.

Concept
“Sani4all is ontstaan uit de gedachte dat het verschil tussen online webshops met lage prijzen en fysieke showrooms waar alles live bekeken kan worden, te groot geworden is. Bij Sani4all geniet de klant van complete badkamers tegen scherpe prijzen, maar ook een goede service. Ditzelfde concept komt terug in Kitchen4all. Ook hier geniet je als klant van alles dat een luxe badkamer- of keukenspeciaalzaak je biedt, maar dan stukken voordeliger”, laat een woordvoerder weten.

Gratis 3D-ontwerp 
Bij Sani4all en Kitchen4all worden klanten compleet ontzorgd, zo vervolgt hij. “Wat dit betekent? Dat alles voor je geregeld wordt. Het begint allemaal tijdens een gesprek met een van de deskundige adviseurs die samen met de klant een gratis 3D-ontwerp opstelt. Na aankoop worden de producten kosteloos thuisbezorgd en indien gewenst kan zelfs de montage worden geregeld.

Barneveld is de eerste locatie met zowel een Sani4all als Kitchen4all in één gebouw. Hier zal Eric Kroon zich richten op de keukenwinkel. Stefan Meijwaard ontfermt zich over de Sani4all-vestiging. De winkels zijn geopend vanaf 3 november en zijn te vinden op de Anthonie Fokkerstraat 6 (Barneveld).

Voor meer informatie:
www.sani4all.nl
www.kitchen4all.nl