Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Naam is gewijzigd in Imbarro Home & Fashion

Woonaccessoirebedrijf viert zilveren jubileum

Eind oktober bestond Imbarro 25 jaar. Dit zilveren jubileum wordt het komende jaar met allerlei acties via dealers in binnen- en buitenland gevierd. Daarnaast heeft het jubilerende bedrijf de naam veranderd in Imbarro Home & Fashion. Tevens is het een BV geworden.

Op 25 oktober 2018 bestond Imbarrro precies 25 jaar, dat feestelijk werd gevierd met trouwe relaties. Zoals de naam al zegt verkoopt Imbarro Home & Fashion kleurrijke woon- en modeaccessoires, die uitstekend te mixen en te matchen zijn. Bekend van de print Paradise, die inmiddels niet alleen terug te vinden is op de zachte velours kussens, maar ook op vloerkleden, pannenlappen, theedoeken, kimono’s, tassen en shawls.

In het kader van het jubileum hebben het logo en de website een facelift gekregen. Imbarro is voortaan aan het ‘bloemetje’ te herkennen.

Behalve dat Imbarro via vtwonen te vinden is, werkt Imbarro nu ook samen met het Nederlandse behangmerk Eijffinger. Samen met Eijffinger heeft Imbarro kussens ontworpen bij de behangcollectie Vivid en de aankomende behangcollectie Enso. Deze kussens worden bij diverse verf & behangwinkels in den lande verkocht.

Meer info:
www.imbarro.nl

Publicatiedatum: