Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Ontmoeting tussen fabrikant en handelaar

Meubelbeurs Brussel zondag van start

Voor de Europese meubelsector is de herfst het sein om zich voor te bereiden op één van de belangrijkste internationale evenementen van het najaar: de Meubelbeurs Brussel. Traditioneel stelt de Belgische meubelindustrie hier zijn nieuwe collecties voor aan een internationaal publiek. Maar niet alleen de Belgen pakken groot uit in Brussel. Ook de meer dan 60% buitenlandse exposanten kijken uit naar het contact met de bezoekers. De ontmoeting tussen fabrikant en handelaar faciliteren, dat is wat de Meubelbeurs Brussel wil doen. 

De beurs bestaat uit zeven hallen. De hallen 3, 4 en 5 vormen City, het grootste segment. Hier staan de grote Belgische fabrikanten met hun stands, maar ook Nederlanders, Duitsers en Italianen zijn sterk vertegenwoordigd. De slaapspecialisten vinden een uitgebreid aanbod in Brussels by Night in hal 6. De presentaties worden gegeven in Fusion. 

Op dinsdagavond worden traditioneel de Balthazars uitgereikt. Met deze awards wil de Meubelbeurs Brussel exposanten in de schijnwerpers zetten met een bijzondere innovatie of een originele collectie. Bij een feestelijke awardceremonie krijgen de winnaars een oorkonde overhandigd, en uiteraard ook de felbegeerde Balthazar, een fles champagne van 12 liter. Tijdens de receptie nadien wordt samen met exposanten en bezoekers op de winnaars geklonken.

De meubelbeurs vind plaats van zondag 4 tot en met woensdag 7 november. Deze is dagelijks van 9.00 tot 19.00 uur, op woensdag tot 18.00 uur. 

Meer informatie:
www.meubelbeurs.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven