Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Mito van Occhio

''Een perfect samenspel van ontwerp en technologie''

Occhio werd geïnspireerd door de zon en heeft een nieuw, innovatief verlichtingsontwerp onthuld. Deze Mito armaturen waren onder andere te bewonderen op de Architect@Work en de vtwonen & designbeurs. 

''Als opgehangen armatuur boven de tafel of in de kamer creëert Mito een sensuele sfeer in elke omgeving. Met zijn hoogte-instelfunctie kan de Mito eenvoudig en gemakkelijk worden ingesteld. Een haspelmechanisme zorgt ervoor dat de ring op Mito altijd horizontaal blijft, op elke gewenste hoogte. De hoogte is in te stellen van 50 - 200 cm'', aldus het Duitse bedrijf Occhio.

Mito is vervaardigd in een complex gietproces met behulp van optische siliconen. Een berekende golvende structuur zorgt voor de mogelijke verblinding in esthetische lijnen. 

Eén aanraking is voldoende om het licht aan en uit te doen. Ook kan het lichteffect zelf geregeld worden; geconcentreerd licht gericht naar beneden en diffuus licht naar boven gericht. Ook past het ontwerp zich aan, aan het humeur van de gebruiker. Via het systeem van Occhio air kan de kleur van het licht gekozen worden. Variërend van warm licht bij 2700K tot koeler, meer stimulerend licht bij 4000K. 

Occhio raakt elke dag weer gemotiveerd door het bieden van de juiste oplossingen voor elke ruimtelijke situatie. Het in Duitsland gevestigde bedrijf is naar eigen zeggen marktleider in eigen land op het gebied van hoogwaardige designarmaturen. Axel Meis richtte het bedrijf eind jaren negentig op. 

Meer informatie:
Occhio
Email: marketing@occhio.de 
www.occhio.de


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven