Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

“Met een enorm inspiratiecentrum van Pure & Original"

Decokay Elenbaas Noom opent nieuwe winkel

Decokay Elenbaas Noom opent op de dag dat de 118e geboortedag van Sinterklaas wordt gevierd een nieuwe winkel in Goes. Het Zeeuwse familiebedrijf, met vestigingen in Tholen, Kapelle en Vlissingen, houdt op donderdag 6 december een officiële opening van het nieuwe pand aan de Livingstoneweg 46 in Goes. Op 26 november gaat de vestiging in het nabijgelegen Kapelle dicht.

Directeur Jan Elenbaas. FOTO ELLEN DE VRIEND/SCHELDEPOST

“In Kapelle waren we na tien jaar uit ons jasje gegroeid”, legt directeur Jan Elenbaas uit. “ We hadden daar een vloeroppervlakte van 300 m2. In Goes wordt dat 1000 m2, zodat we onze klanten nog beter kunnen bedienen. In Kapelle was helaas geen geschikte ruimte voorhanden, in Goes wel. Het pand is makkelijk bereikbaar en staat op een prominente zichtlocatie, waar klanten ook nog eens gratis kunnen parkeren. Dat waren belangrijke voorwaarden om hier te openen.”


Door het ruimere onderkomen kan Decokay Elenbaas Noom het bestaande aanbod van verf, gordijnen, behang, vloerbedekking, buiten- en binnenzonwering, horren, kastenwanden, garagedeuren etc. beter presenteren. “Voor de nabije toekomst hebben we plannen om het assortiment nog verder uit te breiden, maar daar kan ik op dit moment niet verder op ingaan. Wat ik wel kan vertellen is dat de nieuwe vestiging een speciale tekenkamer krijgt waar plattegronden van woonkamers en andere ruimten gemaakt kunnen worden en klanten kleuren en dergelijke kunnen kiezen en gelijk kunnen zien hoe een en ander eruit komt te zien. Verder richten we een workshopruimte in waar klanten tijdens praktijklessen bijvoorbeeld leren hoe ze kalkverf kunnen verwerken.”
Decokay Elenbaas Noom wordt dé Zeeuwse dealer van Pure & Original verf. “In de nieuwe winkel verrijst een enorm inspiratiecentrum van Pure & Original, dat midden in de zaak een centrale plaats gaat innemen. Het wordt dé blikvanger”, aldus Jan Elenbaas, inmiddels de derde generatie van het familiebedrijf dat in 1962 in Scherpenisse startte als de kleinste verf- en behangzaak van Nederland. Decokay Elenbaas Noom telt inmiddels vijftien medewerkers. “We zijn nog op zoek naar stoffeerders”, maakt Elenbaas van de gelegenheid gebruik.

Meer informatie:
www.decokayelenbaasnoomtholen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven