Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
''Eindeloze mogelijkheden''

AGC start met online verkoop van interieurglas aan consumenten

Onlangs is de website GLASSby.nl live gegaan. Met de introductie van deze webshop zet AGC de eerste stappen in directe levering van interieurglas aan consumenten. GLASSby is een Europees project dat AGC als eerste in Nederland introduceert omdat de infrastructuur in Nederland hier uitermate geschikt voor is. Het doel is verdere internationale uitbreiding.

AGC: ''We zijn ervan overtuigd dat de eindeloze mogelijkheden van interieurglas via dit kanaal optimaal gepresenteerd kunnen worden. Naast het faciliteren van de elektronische transactie heeft de webshop ook als doel om bezoekers te inspireren.'' Naast levering van interieurglas kan de consument ook kiezen voor montage door één van de aangesloten partnerbedrijven. Dit zijn uitsluitend klanten van AGC Nederland.



AGC Nederland
AGC Nederland Holding BV, gevestigd in Tiel, is het hoofdkantoor van de AGC-activiteiten in Nederland. Deze bestaan ​​uit twee productievestigingen (AGC Heerlen en AGC Oosterwolde) en een netwerk van 19 distributievestigingen, die onder de naam AGC Nederland BV opereren. Zij zijn actief in glas, verf en non-paint producten. Deze servicecenters zijn gevestigd in Almelo, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Beverwijk, Den Bosch, Den Helder, Doetinchem, Enschede, Goor, Haarlem, Hoogeveen, Nijmegen, Westland, Roosendaal, Tilburg, Utrecht, Zwaag en Zwolle. 



AGC Glass Europe
AGC Glass Europe, dat gevestigd is in Louvain-la-Neuve (België), produceert, verwerkt en verdeelt vlakglas voor de bouw (buitenbeglazing en interieurglas), de autosector en de solar-industrie. AGC Glass Europe is de Europese tak van de grootste vlakglasproducent ter wereld, Asahi Glass Co. Ltd, met meer dan 100 locaties in heel Europa en 16.000 werknemers. 

Meer informatie:
AGC Glass 
www.agc-glass.eu
www.glassby.nl

Publicatiedatum: