Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Flexbox Call van Ahrend

Ongestoord bellen en geconcentreerd werken in open kantoorruimte

De Flexbox Call is volgens Ahrend de perfecte oplossing voor 'activiteit-gerelateerd werken' in een moderne en open kantoorruimte. De volledig transparante en afgesloten space-in-space is een functionele oplossing voor ongestoord bellen en geconcentreerd werken in een open kantoorruimte.

Ahrend: ''De akoestische ruimte dempt namelijk tot wel 48 decibel van het omgevingsgeluid!'' De Flexbox Call is naar eigen wens samen te stellen, zodat hij in elke ruimte past. 

Het design is een ontwerp van Basten Leijh. Deze ontwerper staat bekend om met zijn ontwerpen een tijdloze, karaktervolle omgeving te creëren waarin plezier en functioneel gemak naadloos in elkaar overlopen. Met zijn jarenlange ervaring als product- en conceptontwikkelaar, partner en creative director binnen toonaangevende bedrijven én met aantal eigen merken op zijn naam, geldt hij als expert op het gebied van productdesign. Het ontwerp waarmee hij aan het begin van zijn carrière afstudeerde aan de Design Academy te Eindhoven werd direct aangekocht door een internationale fietsenfabrikant.

Koninklijke Ahrend is volgens het bedrijf een toonaangevende internationale projectinrichter die gespecialiseerd is in het leveren van eigentijdse en duurzame office lifestyles aan zakelijke eindgebruikers over de hele wereld. In het ontwerp van haar producten en inrichtingen staat het welzijn en de productiviteit van de gebruiker centraal.

Meer informatie;
Ahrend
Email: info@ahrend.com 
www.ahrend.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven