Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

CEA kiest steevast voor roestvrij staal

Het is bijna 35 jaar gelden dat CEA (Centro Energie Alternative) de badkamersector betrad als gespecialiseerd bedrijf in sanitaire installaties. Nog maar tien jaar geleden koos het vol voor de designsector door de lancering van specifiek gebruik van roestvrijstaal, een materiaal dat voor het Italiaanse bedrijf symbool is geworden voor kwaliteit.
CEA heeft een voorliefde voor innovatie en gaat voor het bieden van maatwerkoplossingen, zo bleek tijdens een bezoek aan de Biënnale Interieur waaraan het bedrijf deelnam.

Hook is een ontwerp van P+F Architetti en Natalino Malasorti.

“Dankzij onze jarenlange ervaring kan CEA een selectie aan eindeloos combineerbare en aanpasbare oplossingen aanbieden die een integrale en flexibele aanpak ten aanzien van design en architectuur toelaat”, laat een woordvoerster weten. “Hierbij wordt er met zoveel mogelijk aspecten rekening gehouden zoals engineering, technische innovatie, installatie, architecturale eisen, design, esthetiek, functionaliteit, duurzaamheid en ecologische impact. Het volledige CEA-gamma is Made in Italy en wordt verdeeld via de meest prestigieuze badkamer- en interieurdealers wereldwijd.” CEA ontwikkelt o.a. badkamer- en keukenkranen, buitendouches, ventilatoren voor luchtregeneratie.
In de collectie zit onder meer ABACO, een naar eigen zeggen uniek en revolutionair modulair badkamersysteem, een gepatenteerd design door Natalino Malasorti. En verder EQUILIBRIO (een handdoekendroger), HOOK (speciale kranen – een design van P+F Architetti en Natalino Malasorti) en LUTEZIA - een ontwerp van Jean-Michel Wilmotte, volgens hem 'de kraan voor morgen die het nalatenschap van gisteren draagt'.

Meer informatie
CEA Design
Via Brenta 8
36020 Pove del Grappa
T. +39 0424 572309
info@ceadesign.it
www.ceadesign.it


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven