Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De verlichting van de toekomst

Nieuwe lampen met geluidsdempend effect

Het iconische Italiaanse lampenmerk Artemide heeft de oplossing voor werkomgevingen waar veel geluid aanwezig is. De Acoustic Light-serie verlaagt effectief het geluidsniveau in open kantoren, waardoor je weer lekkerder kan werken. 

Open kantoren en creatieve open werkplekken zijn bedoeld om de communicatie te bevorderen en fungeren als broedplaats voor creativiteit en inspiratie. Helaas laat de realiteit maar al te vaak zien dat de resulterende hoge geluidsniveaus geconcentreerd werk moeilijk maken en zelfs stress veroorzaken. Voor dit probleem zijn al veel oplossingen bedacht, die volgens het Italiaanse bedrijf helaas meestal niet afdoende zijn. Daarom is deze nieuwe serie onthuld: The Acoustic Light.

Artemide specialiseert in digitaal bestuurbare verlichting. Deze nieuwe serie bevat drie verschillende lampen: de Eggboard Matrix hanglamp, de ronde Silent Field 2.0 en de Nur Accoustic. 
De Eggboard Matrix bestaat uit geluidsabsorberende hangelementen die speciaal zijn ontworpen om stemmen op te vangen. Ook verkrijgbaar in wit, groen of grijs (andere kleuren op aanvraag) en als alleen akoestische panelen zonder verlichting.

Op het ronde oppervlak van de Silent 2.0 bevinden zich cirkelvormige uitsparingen, waarvan de verschillende materiaaldichtheden de geluidsabsorptie maximaliseren en achtergrondruis effectief verminderen.

Ten slotte de Nur Acoustic, een nieuwere versie van de Nur, ook gemaakt van van een geluidsgevoelig oppervlaktemateriaal dat geluidsgolven absorbeert. De ruime geometrie van de lamp concentreert het geluid aan de binnenkant en vermindert de nagalmtijd in open ruimtes. Geluidsabsorberende lampen of lichtgevende geluidsabsorbers: deze combineren de perfecte verlichting met akoestisch welzijn en voldoen daarmee aan de belangrijkste vereisten voor de werkplekken van vandaag en morgen. 

Meer informatie:
Artemide
www.artemide.com

Publicatiedatum: