Lancering vier nieuwe modellen

Hästens viert 40e verjaardag

Hästens viert feest! Precies veertig jaar geleden adopteerde de beddenproducent het iconische blauw-witte ruitjespatroon waar zij zo bekend om staan. Dat wordt gevierd met de lancering van maar liefst vier nieuwe modellen: Herlewing, Eala, Maranga en een geüpgrade versie van de 2000T. 

De vier nieuwe handgemaakte bedden bestaan uit paardenhaar, wol en katoen. Deze worden verenigd in een vernieuwde laag-op-laag techniek. De vezels worden met de hand gemasseerd voor een combinatie van luchtige zachtheid en blijvende stevigheid. De namen van de nieuwe modellen betekenen ontwaken in drie verschillende talen. Herlewing is Afrikaans, Eala is Hawaiaans en Maranga is Maori. 

2000T
Met verfijnde details en mooi design is de 2000T een van de meest exclusieve bedden, volgens het Zweedse merk. Het bed wordt volledig met de hand gemaakt. Deze bestaat uit de laagjesmethode, die gepaard gaat met fijnste paardenhaar, katoen en wol. 

2000T model

Herlewing
In het Afrikaans betekent Herweling ontwaken. Drie gecombineerde veersystemen ondersteunen het lichaam. Het bed bestaat uit paardenhaar, wol en katoen die met de hand verwerkt zijn in een gelaagde techniek. 

Herlewing model

Eala
Bij dit product heeft het beddenmerk een stille airconditioning geconstrueerd. Vocht wordt van het lichaam weggevoerd en frisse lucht circuleert eromheen. 

Eala model

Maranga
Dit bed heeft een uniek verensysteem, volgens het Zweedse label. Ook dit bed is met de hand gemaakt. 

Maranga model

Hastens is al sinds 1852 actief als beddenlabel. De ambachtslieden zijn actief in het atelier te Köping in Zweden. Om een Hästens-bed te maken gebruiken zij ethisch ingekochte natuurlijke materialen van duurzame bronnen. Het zuiverste vlas, langzaam groeiend Zweeds grenen (houtsoort) en hypoallergeen paardenhaar, wol en katoen. 
Meer informatie:
Hastens
www.hastens.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven