Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Een kijkje in prachtige, levendige villa

Duurzame, moderne architectuur met stijl

Op een lommerrijke, chique en rustige plaats in Brabant is onlangs het nieuwe huis van Roland en Sacha gerealiseerd. Onderling verschillen zij qua stijl en het was dan ook een hele uitdaging om tot een mooi gezamenlijk resultaat te komen. Waar Roland houdt van ultrastrak, kiest Sacha voor modern met warme sferen. Met behulp van moodboards op Pinterest hebben zij al hun ideeën gebundeld en voorgelegd aan architect Sietze Visser, eigenaar van Architectenbureau Visser & Bouwman. Hij heeft hun wensen vertaald in deze prachtige, levendige villa.

Bij aankomst bij deze moderne woning is vanaf de weg niet te zien wat voor villa er achter de voorgevel en haag schuil gaat en dat is dan ook het krachtige van dit project. Eénmaal binnen word je enorm verrast door een 25 meter lange gang welke toegang biedt naar mooie, grote open ruimtes. Hier is een duurzame, mooie en moderne villa gecreëerd met veel licht, strakke belijningen en een sfeervolle inrichting. Steenstrips zijn zowel binnen als buiten toegepast, waardoor alles een mooi geheel vormt.

Sacha heeft met recht passie voor styling en dat is goed terug te zien in de gebruikte materialen voor ex- en interieur. Daar waar het lijkt alsof er een binnenhuisarchitect is aangesteld, is het juist haar liefde voor pure en natuurlijke materialen, die de woning heeft vormgegeven. Binnen zijn er vele hoge ramen en lichte matte muren en plafonds, wat een mooi effect geeft in de ruimtes.

Door de combinatie van diverse aardetinten dwarrelt er ergens ook een sfeer van vroeger. Zie de specifieke elementen zoals de bijzondere lampenkappen boven de enorme eettafel, de antieke waterpotten en de matte moderne visgraatvloer. En ja, natuurlijk kunnen we er niet omheen... Die waanzinnig mooie muur met sfeer van puur natuursteen. Tezamen met de open haard: de eyecatcher van de woonkamer. Wat een sfeer, wat een gezelligheid. Een mooie balans tussen strak en warmte, zonder dat de kracht van het moderne aspect afneemt.

De keuken met uitzicht op de tuin is specifiek in langwerpige vorm gebouwd. Modern met wit en zwart elementen en een mooi natuurstenen blad. De ruimte nodigt uit tot een ‘gezellig samenzijn’. Het blad van het keukeneiland komt uit op een op ooghoogte geplaatste doorkijk gashaard. In het midden van de keuken is de schoorsteenwand gerealiseerd. Een mooie verticale lijn ten opzichte van de keuken, bekleedt - zowel binnen als buiten - met Blumone Steenstrips. Roland en Sacha hebben gekozen voor Blumone MT met iets GT (terra met iets grijs). Buiten zijn de steenstrips doorgevoerd in de buitenmuren, schoorsteen, openhaard, onderzijde zwevend terras en patio.

Al met al een bijzonder modern project; optimale ruimte, duurzaam en met veel sfeer.

Foto's The Flagstone Company - Natuursteenstrips.nl

Ook een bijzonder of interessant project opgeleverd? Stuur dan een artikel met liggende foto’s (van minimaal 1 MB) naar info@wonen360.nl, waarna de redactie van Wonen360.nl contact opneemt.

Bron 
Het Flagstone Magazine (364 bladzijden), een inspiratiebron voor wandbekleding en vloeren met de natuurstenensfeer zoals in Zuid-Europa. Exclusief met bijna 700 bijzondere foto’s. Een gratis aan te vragen glossy magazine met heel veel informatie over ambachtelijk zetwerk, lijmen en voegen.

Meer informatie:
The Flagstone Company BV
Aalbosweg 16
8171 MA Vaassen
www.natuursteenstrips.nl
Tel. +31 578 560048