Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
''What if?''

Hästens en Dutch Design Foundation slaan handen ineen

We spenderen eenderde van ons leven aan slapen. Zodat we overdag de beste versie van onszelf kunnen zijn. 'What if' door innovaties rondom slaap, je de tijd die je wakker bent nóg beter kunt besteden? 

Hästens en de Dutch Design Foundation slaan de handen ineen om op deze vraag antwoord te geven tijdens een inspirerende What If Lab. Drie designers zijn geselecteerd met de opdracht hun creatieve ideeën te presenteren op de Dutch Design Week rondom thema's die van invloed zijn op de optimale Future of Sleep: Surroundings, Habits en Senses. Het Hästens bed met de welbekende bluecheck staat hierbij centraal.

Hästens houdt zich sinds 1852 bezig met het creëren van ultieme slaapervaring door het produceren van handgemaakte bedden. Bekwame ambachtslieden in de studio in Köping, Zweden, werken hier al zes generaties lang aan. 

Dutch Design Week begint aanstaande zondag 20 oktober in Eindhoven. De week zal duren tot zondag 28 oktober. Tal van ontwerpers presenteren hun creatieve ideeën, oplossingen en innovaties op dit druk bezochte event.

Meer informatie:
www.ddw.nl

Publicatiedatum: