Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Opmerkelijke rechtszaak in Engeland

Vrouw eist € 1,1 miljoen van beddenfabrikant

In Engeland doet zich een opvallende rechtszaak voor. Daar eist een 46-jarig vrouw maar liefst 1,1 miljoen euro van beddenfabrikant Beds Are Uzzz.

Vijf jaar geleden had de dame in kwestie een bed bij het genoemde bedrijf gekocht. Al snel ging het mis, want tijdens een intiem moment met haar partner werd ze uit bed gekatapulteerd toen ze van houding wilde wisselen. De gevolgen waren dramatisch: mevrouw brak haar rug en raakte vanaf de nek verlamd.

Volgens de dame waren de twee helften aan de onderkant van het bed niet goed aan elkaar vastgemaakt en ontbraken er ook nog eens twee poten onder het bed. De advocaten van Beds Are Uzzz spreken dat tegen. Het bed mankeerde niets, aldus de raadslieden. Zij vermoeden dat mevrouw te dicht bij de rand van het bed is gaat zitten, vervolgens haar evenwicht heeft verloren en daarna achterover is gevallen.


De rechter doet over enkele dagen uitspraak.