Vijf nieuwe lichtopties voor Real Smart Homes

Spots aan voor grootste verlichtingsrelease in geschiedenis van Loxone

“Het is onze grootste aankondiging van verlichting ooit! Nieuwe, sprankelende verlichtingsopties voor Real Smart Homes”, kondigt Daniel Van Dessel, CEO van Loxone Benelux, aan. Zijn bedrijf presenteert maar liefst vijf nieuwe verlichtingssoorten. In de ontwikkeling hiervan is heel veel tijd gaan zitten. Volgens de fabrikant combineren ze een tijdloos design, een grenzeloze knowhow en de modernste technologie.

De vijf nieuwe verlichtingsmiddelen zijn 1. een plafondlamp, 2. inbouwspot (RGBW Tree), 3. ledspot met nieuwe lichtarchitectuur, 4. nieuwe dimmer (Air & Tree) en tot slot de zogeheten 5. de Pendulum Slim.

De all-in-one plafondverlichting heeft een bewegingsmelder die ervoor zorgt dat het een echte multitasker is. Of het nu gaat om warm, wit of gezellige kleurverlichting, felle verlichting of verlichting die zachtjes gedimd is op de achtergrond; de plafondlamp zorgt voor alle aspecten van een geavanceerd verlichtingsconcept. De geïntegreerde bewegingsmelder vormt de basis voor talloze andere Smart Home functies. Zo kan ze dienen als slimme lichtwekker of als stille deurbel.

De nieuwe LED Spots beschikken over een natuurlijke kleurweergave en traploze dimbaarheid; de verlichting past zich aan elke levenssituatie aan.
Ook bij de spots met nieuwe lichtarchitectuur kan de helderheid van het licht traploos worden aangepast. Met zijn lichtkleur van 3000k zorgt het voor een natuurlijk warmwit licht.
De Compact Dimmer Air & Tree zorgt voor effectverlichting. De speciaal voor een decentraal gebruik ontwikkelde 24V RGBW Dimmer is integreerbaar in het Real Smart Home en maakt de eenvoudige realisatie van unieke lichtstemmingen mogelijk.
Tot slot de Pendulum Slim Tree, die uitgerust is met de Loxone Tree Technologie. Deze is verpakt in een elegant design en beschikt over lichteigenschappen die diffuus en gericht licht verenigen in een lichtarmatuur. Een bijkomende dimmer is niet meer nodig, want de nieuwe Pendulum Slim Tree kan direct met alle andere Tree componenten aangesloten worden op de Tree Kabel.

Meer informatie:
Loxone Benelux
Gebroeders van Raemdonckstraat 1 b/c
2560 Nijlen
Tel. +31 208 208 214 (NL)
       +32 3 369 10 68 (BE)
www.loxone.com
E-mail: office_benelux@loxone.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven