Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Zeer gemotiveerd om actieve bijdrage te geven aan beide merken"

Leoxx en Prints van Oranje verwelkomen nieuwe directeur

Het in Houten gevestigde Leoxx verwelkomt per 1 november 2018 Hans ter Hart als nieuwe directeur van het bedrijf en van Prints van Oranje BV. Hij volgt Marc Treu op, die per 13 juli jl. zijn functie als directeur neerlegde. Eigenaresse Anja Nekeman is blij met de nieuwe aanstelling. 

”We zijn enthousiast over de komst van Hans en zijn er van overtuigd dat we met hem de juiste persoon in huis hebben om zowel Leoxx als Prints van Oranje een nieuwe en krachtige impuls te geven'', aldus Nekeman. 

Nieuwe directeur Hans ter Hart met Eigenaresse Anja Nekeman.

Hans is op dit moment nog werkzaam voor Amtico International GmbH. Hier heeft hij de verantwoording over de Nederlandse en Belgische projectenmarkt. ''Ik ben zeer gemotiveerd om een actieve bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van beide merken''.

Ook is Leoxx een samenwerking aangegaan met Amtico. Per 1 november 2018 promoot het bedrijf, als exclusief distributeur, alle Amtico producten bij architecten, interieurontwerpers en projectinrichters. Daarnaast gaat de onderneming alle verkoopactiviteiten verzorgen voor Amtico binnen de Nederlandse en Belgische markt.

Meer informatie:
Leoxx
Email: info@leoxx.nl 
www.leoxx.nl

Publicatiedatum: