Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

"Zeer gemotiveerd om actieve bijdrage te geven aan beide merken"

Leoxx en Prints van Oranje verwelkomen nieuwe directeur

Het in Houten gevestigde Leoxx verwelkomt per 1 november 2018 Hans ter Hart als nieuwe directeur van het bedrijf en van Prints van Oranje BV. Hij volgt Marc Treu op, die per 13 juli jl. zijn functie als directeur neerlegde. Eigenaresse Anja Nekeman is blij met de nieuwe aanstelling. 

”We zijn enthousiast over de komst van Hans en zijn er van overtuigd dat we met hem de juiste persoon in huis hebben om zowel Leoxx als Prints van Oranje een nieuwe en krachtige impuls te geven'', aldus Nekeman. 

Nieuwe directeur Hans ter Hart met Eigenaresse Anja Nekeman.

Hans is op dit moment nog werkzaam voor Amtico International GmbH. Hier heeft hij de verantwoording over de Nederlandse en Belgische projectenmarkt. ''Ik ben zeer gemotiveerd om een actieve bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van beide merken''.

Ook is Leoxx een samenwerking aangegaan met Amtico. Per 1 november 2018 promoot het bedrijf, als exclusief distributeur, alle Amtico producten bij architecten, interieurontwerpers en projectinrichters. Daarnaast gaat de onderneming alle verkoopactiviteiten verzorgen voor Amtico binnen de Nederlandse en Belgische markt.

Meer informatie:
Leoxx
Email: info@leoxx.nl 
www.leoxx.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven