Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Prachtig inkijkje in een van de mooiste villa’s

Restyling oude boerderij met steenpanelen

Voor Het Flagstone Magazine komt schrijfster Hellen Eekhof op vele jaloersmakende plekken in Nederland. In een bosrijke omgeving in Midden-Nederland had zij een afspraak met Arienne. Op deze ontmoeting had ze zich – na het zien van foto’s - enorm verheugd. Niet voor niets, want volgens Hellen is het één van de mooiste villa’s die zij in haar leven gezien heeft. “En dat is de werkelijkheid!”, voegt ze er nog aan toe.

“Als je binnen en buiten kijkt, klopt werkelijk waar alles”, vervolgt ze. “Het is tot in detail uitgewerkt. Arienne en haar man hebben maar liefst twee jaar voorbereiding nodig gehad om het zo mooi te verbouwen en in te richten: een volledig stalen pui tot aan de nok, gericht op de tuin met heel veel glas, mooie eiken houten balken in het plafond, een extra grote woonkeuken met kookeiland en volgens de laatste mode: stalen deuren, een mooie smalle visgraatvloer, ultiem mooi stucwerk en exclusieve steenpanelen.”


Arienne zag dit – een idee van haar man - in eerste instantie helemaal niet zitten. “Ik wist niet wat ik ervan moest denken. Maar nu ben ik wel anders van mening. Die stenen geven zoveel karakter, uitstraling en warmte aan ons huis."

"Wij hebben het doorgevoerd in de keuken, in kantoor, in de hal, in de woonkamer en zelfs in onze slaapkamer. En met verlichting erbij is het helemaal een eyecatcher! We zijn nu alleen maar aan het genieten.”

Arienne heeft overigens een bijzondere baan. Zij is fokker van Australian Labradoodles. Al sinds haar kindertijd is ze gek van honden. Op www.gooischedoodles.nl is meer over haar passie te lezen.

Foto's The Flagstone Company - Natuursteenstrips.nl

Bron:
Het Flagstone Magazine (364 bladzijden), een inspiratiebron voor wandbekleding en vloeren met de natuurstenensfeer zoals in Zuid-Europa. Exclusief met bijna 700 bijzondere foto’s. Een gratis aan te vragen glossy magazine met heel veel informatie over ambachtelijk zetwerk, lijmen en voegen.

Meer informatie:
The Flagstone Company BV
Aalbosweg 16
8171 MA Vaassen
www.natuursteenstrips.nl
Tel. +31 578 560048


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven