Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gemaakt onder leiding van Emilie Paralitici

Lelièvre lanceert Collection 23

Ieder najaar lanceert Lelièvre een collectie stoffen die zowel bij de mensen thuis gebruikt kan worden als ook in speciale projecten waar eisen gesteld worden aan brandveiligheid en duurzaamheid. Zojuist heeft men Collection 23 gelanceerd, alweer voor het 23e jaar op rij gemaakt door het eigen Lelièvre designteam.

Emilie Paralitici is nog jong, maar zij maakt al bijna tien jaar alle Lelièvre collecties als Head Design. Inmiddels is zij ook de Artistic Director van Lelièvre geworden en daarmee verantwoordelijk voor de creatieve koers van het merk.
Emilie maakt met haar collega’s moderne en vrouwelijke stoffen die zij en haar team zelf ook mooi vinden in de hoop dat anderen dat ook doen.

Bij Collection 23 staat het thema elegantie centraal. De stijl is klassiek, geïnspireerd door ‘a gentlemen’s way of life from the last century, both curious and elegant.’

Lelièvre is gevestigd in Parijs en opgericht in 1914 door Henri Lelièvre, de grootvader van de huidige directeur. Door de jaren heen is Lelièvre langzaam maar zeker uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier, onder andere door de overname van Tassinari & Chatel in 1997 dat bekend is door zijn beroemde zijde de Lyon.

Meer informatie:
www.lelievreparis.com
www.bartbrugman.com

Publicatiedatum: