Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Zitting meubels afgestemd op ontspannen zithouding

Patioset van duurzame Accoya hout

De patioset van Weltevree, een vijfdelige outdoormeubelset, is gemaakt van duurzaam Accoya® hout. Met behulp van het zogeheten acetylatieproces, een geavanceerde gepatenteerde technologie, gaat deze houtsoort gegarandeerd vele tientallen jaren mee. De kracht van de patioset zit hem daarnaast in de eenvoud van het ontwerp. 

De houten buitenmeubels van Weltevree bieden een hoog zitcomfort.

Ontwerper Bertjan Pot liet zich voor dit ontwerp inspireren door de natuur, die niets anders doet dan dingen opbouwen uit één materiaal en met één techniek. Dat is dan ook de reden waarom alle vijf onderdelen van de Patioset volledig zijn opgemaakt uit dezelfde soort houten latten. 
De houten buitenmeubels van Weltevree bieden een comfort dat je wellicht niet zou verwachten. De zithoeken zijn zeer nauwkeurig afgemeten door de houten latten zo dicht mogelijk op elkaar te plaatsen. De zitting van de meubels is afgestemd op een ontspannen zithouding die comfort biedt, ongeacht het postuur. Het is niet meer nodig om tuinkussens mee te slepen als je buiten wilt zitten. Een kussen, deken of Sheepskin is dus niet noodzakelijk, behalve bij behoefte aan extra zachtheid of decoratie. 
Door het gebruik van Accoya® hout blijven de meubels tot wel 50 jaar goed in normale weersomstandigheden en vergen ze zeer weinig onderhoud. Er zijn diverse hoogstaande ecolabels toegekend aan het materiaal vanwege de duurzame kenmerken. Dat maakt van de Patioset een set zeer duurzame buitenmeubels.

Weltevree maakt designproducten die staan voor kwaliteit, comfort en avontuur. Van de houtgestookte Dutchtub en Outdooroven tot de slimme Guidelight en Patioset. Elk meubel van de Patioset is verkrijgbaar in drie kleuren: naturel, geel of groen. 

Meer informatie:
Weltevree
Oliemolenhof 110
3812 PB Amersfoort
Telefoon: +31 (0)33 2037037

www.weltevree.eu
E-mail: info@weltevree.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven