Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Estillon produceert CO2-neutraal

Op de dag van de duurzaamheid heeft Estillon, een bedrijf gespecialiseerd in ontwikkeling, advies en productie van ondertapijten, ondervloeren en accessoires, bekend gemaakt dat het in het eerste kwartaal van 2019 CO2-neutraal gaat producen. Het bedrijfspand wordt voorzien van bijna 500 zonnepanelen die ruim 152.000 kWh per jaar opwekken.

Het bedrijfspand van Estillon in Uden.

“Om een bijdrage te leveren aan het verminderen van het broeikaseffect hebben wij gekozen voor certificering op de CO2-Prestatieladder”, laat en woordvoerder weten. “Hiervoor hebben wij het beleid voor het duurzaam ondernemen, de CO2-reductiedoelstellingen en de acties geformuleerd om continu te werken aan verbetering van behaalde resultaten. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk dat we onze uitgesproken ambities communiceren en opgedane kennis voor CO2-reductie delen.

Zelf willen we op alle niveaus in de organisatie milieubewustzijn creëren en meetbare duurzaamheidsresultaten boeken. Daarom hebben we de CO2-Footprint voor de eigen organisatie opgesteld en zijn we voornemens om CO2 Bewust niveau 3 gecertificeerd te worden volgens de CO2-Prestatieladder. Dat dwingt ons om te kiezen voor een duurzaam machinepark en te werken aan een energiearm kantoor en energiezuinige bedrijfsprocessen.

Alles start met inzicht. Vanuit de opgestelde CO2-Footprint is inzicht gekomen in de CO2-uitstoot van ons bedrijf. En deze willen we verminderen en compenseren. Daarnaast zijn wij voornemens om te certificeren op de MVO-prestatieladder niveau 3. In samenspraak met onze stakeholders is het voornemen om in al onze handelingen rekening te houden met de belangen van People, Planet en Profit in een goede balans.”

Meer informatie:
Estillon
Linie 25
5405 AR Uden
www.estillon.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven