Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Aseptic Studio ontwerpt ergonomisch kussen dat op een torso lijkt

'Fysieke en emotionele steun voor eenzame studenten'

De in Londen gevestigde Aseptic Studio heeft een ergonomisch kussen ontworpen dat veel op een torso lijkt. Volgens ontwerper Tsun Lai is deze bedoeld om fysieke en emotionele steun te bieden aan eenzame studenten die in steden wonen…

Het kussen heeft de naam The Mannequin meegekregen en lijkt op een bovenlichaam met extra lange armen die rond de gebruiker kunnen worden gewikkeld om voor comfort, geborgenheid en warmte te zorgen. Het product heeft als doel het verminderen van stress en eenzaamheid, zoals jongeren die vooral in grotere steden ervaren. Volgens Tsun Lai werkt het, zo weet hij uit eigen ervaring. “"Ik studeerde aan het London College of Fashion en maakte mijn eigen mannequin om mijn kleren daar aan op te hangen, zodat ze niet overal in mijn woonkamer lagen. Later gebruikte ik het ook als knuffelbeest, toen ik me alleen en eenzaam voelde. Hoe meer ik het gebruikte, hoe beter ik me voelde. Het is fascinerend hoe knuffelen stress en depressies kan verminderen."

Het product heeft een katoenen omhulsel, gevuld met zachte polyester ballen. De nek van het kussen heeft extra vulling en kantelt naar voren om de nek van de gebruiker te ondersteunen en zijn houding te verbeteren.

Bron
www.archiecho.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven