Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Beurs vindt plaats van 18 – 22 oktober in Kortrijk

Orac Decor lanceert nieuwe producten op Biënnale Interieur

Orac Decor®, een Belgisch familiebedrijf dat hoogkwalitatieve 3D-ornamenten ontwerpt en produceert, neemt deel aan de komende Biënnale Interieur. Op deze beurs, die van donderdag 18 tot en met maandag 22 oktober in Kortrijk plaatsvindt, worden de nieuwste producten gelanceerd.

ORAC® heeft een ruim aanbod plinten, kroonlijsten, wandpanelen en decoratieve elementen als profielen voor indirecte verlichting. De producten worden wereldwijd in meer dan 80 landen verkocht.
Sinds de start van het bedrijf, ruim 40 jaar geleden, staat permanente vernieuwing op vlak van technologie, materialen en design centraal.

Ruimteschip
Op de 26e editie Biënnale Interieur ontdekken bezoekers het ruimteschip van de Oracians, meldt het bedrijf in een persbericht. “Het dappere volk gaat er in het heelal – en daarbuiten – op zoek naar
het ware gelaat van het concept ‘grenzeloze esthetiek’. Na tientallen jaren onderzoek op een verlaten planeet, zonder ballast of invloeden, bouwden ze een Test-Capsule om het No Boundaries-gehalte van items te meten. Ze tonen er trots de moderne collectie en vatten zo de echte betekenis van grenzeloos ontwerpen met hun constructie. Schijnbaar klassieke producten komen samen in een futuristische constellatie. Bezoek en beleef het ruimteschip en ga zelf op verkenning. Het is de tastbare neerslag van een geslaagde missie", spreekt het bedrijf lovende woorden.

Meer informatie
Orac Decor®
Biekorfstraat 32
8400 Oostende
Telefoon +32 59 80 32 52
info@oracdecor.com
www.oracdecor.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven